U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afbeeldingsgalerie

27-9-2020
Dank voor je luisterend oor en je tips en adviezen! 
Dank voor je belangstelling. Dat doet mij wel goed.
Lief van je....

 

26-7-2020
Carla, je bent een enorme steun geweest. Ik was zo blij dat je naast me stond toen ik diep diep in de put zat. Je hebt me gesteund in al die stappen die daarna volgden om uit het dal te klimmen. En kijk wat we bereikt hebben! 
Het heeft een poos geduurd voordat ik je echt durfde los te laten. Maar nu is het zover. 
Carla, ik bedank je uit de grond van mijn hart en hoop dat je ook voor anderen zo'n fijne steun en toeverlaat kunt zijn.

 

25-4-2020 
Bedankt voor je lieve woorden. Dat doet me echt onwijs goed.

 

20-4-2019
Ik wil nog even een keer zeggen dat ik je echt heel dankbaar ben. Ik vind het zo fijn dat jij naar me wilt luisteren en mij het gevoel geeft dat ik er mag zijn. Je bent echt een prachtmens.

 

15-2-2019
Dankjewel voor je fijne reactie. Je raakt mij wel met jouw oprechte woorden.

 

14-2-2019
Ik vind het heel fijn om te lezen hoe jij me aanmoedigt en alle positieve dingen uit mijn verhaal er uit pikt. Het helpt me.

Jouw berichten moedigen mij ook echt aan.
Dank dat je me zo tot steun bent.
Ik denk dat jij heel veel mensen goed zou kunnen helpen. Zoals je mij nu ook helpt. Je doet het op een fijne manier. Vanuit jouw eigen ervaring prettig, zacht en liefdevol. EN oh zo krachtig! Heel motiverend. Ik durf mezelf te zijn in mijn berichten aan jou.
Het voelt zo fijn dat je er voor me bent, dat je mij door deze getypte woorden door ‘ziet’.
Ik denk in ieder geval dat jij heel veel mensen kunt helpen. Net zoals je mij nu helpt. 
- opmerkingen naar aanleiding van online coaching-

 

02-01-2019
Carla heeft met haar eigen zoektocht laten zien dat ze in staat is om echt stappen te maken. Als het echt ergens om gaat is het best een risico waard. Dat aanvaarden van risico's, durven leven maakt ze nu waar in ontspannen in balans. Wat een passende manier, helemaal omdat ze er anderen bij gaat betrekken door ze te helpen dezelfde stappen te kunnen maken. Mooi!
Mark  

 

10-12-2018
Carla is in staat vanuit haar eigen levenservaring mensen te ondersteunen in de zoektocht naar meer balans en ontspanning in het leven. Dit doet ze altijd met veel positieve energie en persoonlijke aandacht. Carla ik wens jou nog heel veel succes in het volgen van jouw hart en het helpen van anderen.
Gr Sven

 

Plaats uw eigen reactie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?